Uspješno završen 4. Forestland – najzeleniji festival u zelenom srcu Međimurja

Nakon puna tri dana neprekidne zabave, najzeleniji eletronski festival u Hrvatskoj, Forestland 2016. uspješno je završio svoju četvrtu sezonu.

Jedinstvena šumska lokacija održavanja festivala privukla je preko 12 tisuća posjetitelja kroz tri dana, koji su, osim u eteričnoj i misterioznoj amtosferi šumske idile, uživali u odličnoj elektronskoj muzici  te mnogobrojnim popratnim sadržajima.  Forestland je tako ove godine bio bogatiji za još jedan, Forestroom Stage, osmišljenim po uzoru na svjetski popularni Boiler room.

Forestroom stage oduševio je sve prisutne i postao apsolutni hit festivala, sa svojim rasplesanim afterpartyjima u kombinaciji s izlazećim suncem i vibrirajućom energijom, kao i spas na kišni petak. U intimni prostor Forestroom pozornice naguralo se nekoliko stotina ljudi koji su neumorno plesali, skakali i uživali u “beatovima” i glazbi usprkos kiši. Kad je jutro svanulo, bilo je vrijeme za povratak na glavnu #Forestland pozornicu.

Photo: Klemen Štular

Photo: Klemen Štular

Osvježenje su posjetitelji mogli potražiti na odličnom osmišljenom Beach Stage-u, bilo u obliku šarenih koktela ili pak skokom u bazen, naravno, uz zukove najboljeg techna i housa. Najposjećeniji je ipak bio main stage, na kojem se u nekoliko dana održavanja festivala, izredalo preko 50 DJ-eva, s Alex Kenjiem kao headlinerom drugog kišnog dana, ali i odličnim domaćim i regionalnim snagama u vidu Radiology, Matrode, Koste Radmana, Avadoxa, mladih Radiology, Chronos i mnogih drugih. Sasha Mikac i Timo G, službeni rezidenti Forestlanda su se brinuli za atmosferu dok su se Tuborg i Somersby i ove godine pobrinuli za ledeno osvježenje i žedna grla rasplesanih posjetitelja.

Forestland 2016. definitivno je opravdao visoka očekivanja, a organizatori za sljedeću godinu najavljuju još luđi, veći i bolji, jubilarni 5. festival, s mnogobrojnim novitetima i sadržajima, a sve kako bi svojim vjernim posjetiteljima omogućili vrhunsku i neponovljivu zabavu u zelenom srcu Međimurja.

Photo: Klemen Štular

Photo: Klemen Štular

Forestland je svakako dokaz kako se više nego uspješno i tijekom ljeta mogu organizirani veliki festivali i u unutrašnjosti, dapače, trebalo bi ih biti što više. Iskoristimo činjenicu što smo „mali“ tj. što sa automobilom s Jadrana možemo za par sati doći skoro do bilo koje lokacije u Hrvatske.

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN