Uvodi se direktna linija Rijeka – Beograd

Nakon rekordne sezone i ostvarenja rasta prometa od gotovo 30% u odnosu na prošlu godinu, što predstavlja najveći postotni porast prometa od svih zračnih luka u Hrvastkoj, Zračna luka...

Nakon rekordne sezone i ostvarenja rasta prometa od gotovo 30% u odnosu na prošlu godinu, što predstavlja najveći postotni porast prometa od svih zračnih luka u Hrvastkoj, Zračna luka Rijeka u sijiečnju ove godine već je potvrdila tri nova avioprijevoznika za ljetnu sezonu 2019. godine, Lufthansu, Voloteu i TUI koji će letjeti na 3 nove destinacije ( London Gatwick, Manchester i Marseille ).

Sada je potvrđen i dolazak Air Serbie u Zračnu luku Rijeka, te se tako od lipnja uvodi direktna linija Rijeka – Beograd, javlja HRT.

Potvrđeno je i da će navedena linija nastaviti prometovati i u zimskom razdoblju, što znači da će tijekom cijele godine postojati direktna zračna veza između Rijeke i Beograda.

Air Serbia je srpska nacionalna aviokompanija koja leti do ukupno 49 destinacija u Europi i na Mediteranu, a posebno je značajno kako ima i direktne linije za Bliski istok i Sjevernu Ameriku te posredstvom Etihad Airwaysa nudi direktne letove do međunarodnih odredišta u Aziji, Australiji i Africi.

Prodaja karata za direktnu liniju Rijeka – Beograd već je počela, a na toj će liniji zrakoplovi Air Serbije ATR kapaciteta 66 sjedišta i A319 kapaciteta 144 sjedišta, prometovati svaki utorak i petak od 4. lipnja do 25. listopada 2019.

Uz navedene nove aviokopmanije, potvrđen je i ostanak ovogodišnjih novih aviopirjevoznika: Condora za Frankfurt i Transavije za Eindhoven, koji je značajno povećao broj letova za čak 300% u ondosu na ovu godinu, te počinje s letovima već u travnju 2019.

Vijesti: