Vrhovac Wine&Walk Weekend – ekstenzija odlične priče koja je rezultirala prodajom 1.000 butelja vina na kućnom pragu samih vinara

Nakon premijernog izdanja turističko – enogastronomske manifestacije Vivodina Wine&Walk Weekend i velikog uspjeha, sve ljubitelje prirode i dobrih vina razveselit će najava ekstenzija manifestacije na novoj lokaciji, praktički u...

Nakon premijernog izdanja turističko – enogastronomske manifestacije Vivodina Wine&Walk Weekend i velikog uspjeha, sve ljubitelje prirode i dobrih vina razveselit će najava ekstenzija manifestacije na novoj lokaciji, praktički u istom kraju, ali malo bliže samom gradu Ozlju.

Naime, danas je najavljen Vrhovac Wine&Walk Weekend, a koji će se održati će se u subotu i nedjelju, 28. i 29. kolovoza 2021., u idealnom terminu pred samu berbu grožđa, kada su vizure vinograda najljepše.

Nedovoljno je poznata činjenica da vinogorje šireg ozaljskog kraja krije čak 10 autohtonih sorti vinove loze, u vinogradima koji su stariji od 100 godina te je ovo prava prilika za autentičan doživljaj ruralnog kraja. Lagana šetnja kroz bajkovit, vinogradarski kraj iznad rijeke Kupe, trajat će otprilike 5 sati, a sudionici će posjetit 6 vinarija. Svakako vrhunski i kvalitetni doživljaj.

Na svakom od punktova sudionike će dočekati domaćin, vlasnik vinarije, te će moći kušati najbolja vina i čuti tajne njihovih podruma iz prve ruke. Početak šetnje kreće iz središta Vrhovca, malog pitoresknog mjesta nedaleko od Ozlja, te kompletna ruta prolazi neposredno uz vinograde pružajući izvrsne poglede i vidike.

Startni paket minimalno uključuje: dvije konzumacije vina po svakom punktu – 6 punktova, konzumaciju hrane po punktovima, staklenu personaliziranu čašu, majicu s logom manifestacije, držač za čašu, vrećicu s logom manifestacije, sunčane naočale s logom manifestacije, prozirnu eko kabanicu u slučaju kiše, grickalice, bocu vode, vinsku putovnicu, informativnu kartu te vodiče koji prate grupu.

Pohvalno, organizatori su razmišljali i o pravnim subjektima. Tako će pravni subjekti koji prijavljuju sudionike (svoje zaposlene ili poslovne partnere – idealno za team building ) mogu uplate vršiti virmanski po poslanoj ponudi te zatražiti R1 račun. Parking je osiguran za sve posjetitelje, a cjelokupno će se događanje provoditi poštivajući epidemiološke mjere i preporuke.

Odlična vijest je da se kotizacije plaćaju, i to 250.00 kuna po osobi. Ako je nešto besplatno nije samoodrživo. Cijena kotizacije je više nego dobra vrijednost za novac, sukladno svemu gore nabrojanom, a radi se o vrhunskom doživljaju u trajanju od 5 sati ( 7 km ).

Svoje mjesto možete osigurati na mrežnoj stranici gdje se mogu kupiti startni paketi za oba navedene datuma, a prijave i uplata kotizacije moguće su zaključno s 15. kolovozom do 23:59 ili dok se sva mjesta ne popune.

Inače, za premijerno izdanje Vivodina Wine&Walk Weekend-a, kotizacije su rasprodane unutar sat vremena od puštanja u opticaj. Također, zabilježena je povećana potražnja za smještajnim kapacitetima na širem ozaljskom području za vrijeme održavanja manifestacije, što je još jedan dokaz kako manifestacija stvara motiv dolaska i ono najvažnije generira noćenje.

Kao šlag na torti cijele priče i još dokaz važnosti manifestacija, Vivodina Wine§Walk Weekend-a rezultirala je prodajom preko 1.000 butelja vina taj vikend na kućnom pragu samih vinara. To je to, zaokružena priča.

Pohvala za hrabrost organizacije manifestacije u pandemiji i proaktivnost što su nakon uspjeha prvog izdanja napravili ekstenziju priče i proširili je na Vrhovac. Sada već imaju dva termina iste manifestacije, na dvije lokacije, a možda ih bude i još.

Kvalitetan sadržaj uvijek “ispliva” i pokaže se kao pun pogodak. Zato ne štedite u produkciji, u startu investirajte novac jer ulaganje u manifestacije i kvalitetni sadržaj je uvijek investicija, a ne trošak.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN