1. kongres sportskog turizma u Hrvatskoj

Formiranje nove slike Hrvatske kao zdrave nacije i sportskog turističkog odredišta, edukacija mladih naraštaja i orijentacija prema sportu ciljevi su 1. HRVATSKOG KONGRES SPORTSKOG TURIZMA, koji se održava od...
Ilustracija: HrTurizam.hr

Formiranje nove slike Hrvatske kao zdrave nacije i sportskog turističkog odredišta, edukacija mladih naraštaja i orijentacija prema sportu ciljevi su 1. HRVATSKOG KONGRES SPORTSKOG TURIZMA, koji se održava od 26.-27.11. na Zagrebačkom Velesajmu u Kongresnom centru.

Putem razvoja natjecateljskog sportskog turizma, ljetnog i zimskog sportsko-rekreacijskog turizma, zdravstvenog i wellness turizma, u suradnji znanstvenika, sportskih i turističkih stručnjaka moguć je intenzivan razvoj turizma kroz godinu. Istovremeno i gospodarstva svih hrvatskih regija, posebno Slavonije, Like, Gorskog kotara, zaleđa Dalmacije i otoka“ ističe Sunčana Matić iz agencije LUX, organizator manifestacije.

U dva dana intenzivnog, radnog programa održat će predavanja renomirani predavači i panelisti – znanstvenici, sportaši, sportski stručnjaci, predstavnici medija, turistički djelatnici i organizatori sportskih manifestacija.

PROGRAM 1. HRVATSKI KONGRES SPORTSKOG TURIZMA

Kongres se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović, Hrvatskog olimpijskog odbora i Grada Zagreba u organizaciji Zagrebačkog velesajma i agencije Lux.

 

2015-11-25_105527

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN