Crikvenica dobila City Boat- gradsku morsku liniju koja spaja sva mjesta

Sva četiri mjesta s područja Grada Crikvenice odnedavno su povezana prvim crikveničkim City Boat-om. Riječ je o brodskoj liniji, a prijevoz se vrši uz pomoć brzog glisera kapaciteta 12...

Sva četiri mjesta s područja Grada Crikvenice odnedavno su povezana prvim crikveničkim City Boat-om.

Riječ je o brodskoj liniji, a prijevoz se vrši uz pomoć brzog glisera kapaciteta 12 putnika. Prvi crikvenički City Boat  plovi od rive do rive, a polazišta su mu na Veloj paladi u Crikvenici, rivi Mulina u Jadranovu, u uvali Pazdehova u Dramlju te na rivi u Selcu. Riječ je o projektu koji je sufinanciran od strane Grada Crikvenica, pa cijena karte iznosi svega 15 kuna po osobi.

crikvenicaboat4

Osim atraktivne vožnje brzim gliserom građani i gosti moć će posjetiti sva mjesta s crikveničkog područja bez suočavanja s prometnim gužvama, bez potrebe za traženje parkinga, a uz to će uživat u predivnim prizorima koje pruža pogled na sva naša mjesta s mora.

Odlična turistička priča koja će svakako olakšati, ali i motivirati turiste da se više kreću tj. kvalitetnije dožive turističku destinaciju što znači samo jedno – veća potrošnja i veža zarada. Win-win pozicija kako za turiste tako i za lokalnu ekonomiju.

crikvenicaboat

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN