Crikvenička hotelska tvrtka otvara svoje objekte

Ukidanje ograničenja u kretanju građana, te otvaranje granica sa Slovenijom i Austrijom, potaknulo je sve više i više hotela na Jadranu na otvaranju svojih vrata za goste. Danas je...

Ukidanje ograničenja u kretanju građana, te otvaranje granica sa Slovenijom i Austrijom, potaknulo je sve više i više hotela na Jadranu na otvaranju svojih vrata za goste.

Danas je crikvenička hotelska tvrtka, Jadran d.d. otvorila dio svojih objekata gostima poslije višemjesečne restrikcije uzrokovane epidemijom korona virusa. Tako je od danas otvoren kamp u Selcu, kao i ugostiteljski objekati kao što su Kavana Inter i bar Kačjak. 

Kamp u Selcu dočekuje prve goste već ovoga vikenda s novim mobilnim kućicama, uređenim  sanitarnim čvorovima i parcelama, a do kraja lipnja bit će završen i atraktivni biodizajn bazen na dvije kaskade, dok će se do kraja svibnja otvoriti i kamp Kampiralište Kačjak.

Prve goste očekujemo i u Kampu Baško Polje, nedaleko izlaza iz tunela Sveti Ilija. U ovom kampu bungalovi i mobilne kućice opremljene su vlastitim kuhinjama što gostima omogućuje potpuni užitak, ali i sigurnost boravka u uvjetima opreza i čuvanja odstojanja s drugim gostimaističu u Jadranu i dodaju da će hotelskim gostima zasigurno najprivlačniji biti hotel Esplanade u centru Crikvenice koji prve goste očekuje zadnjeg vikenda u svibnju. 

Ovaj boutique hotel ima svega 27 soba i 11 apartmana. Velika terasa pruža mogućnost distanciranog i sigurnog boravka za objedom, a onima koji žele potpunu sigurnost i privatnost hotel im nudi besplatno posluživanje doručka i večere i sobama.

Garden Palace Resort u Umagu, smješten u središtu grada na glavnoj gradskoj šetnici najavljuje otvorenje 10. lipnja, a 19. lipnja doček prvih gostiju očekuju i hotel Slaven u Selcu, kao i hotel Lišanj u Novom Vinodolskom.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN