Eurowings ponovno u Osijeku

Ove nedjelje, 02. kolovoza, poznata njemačka niskobudžetna aviokompanija obnovila je promet na liniji Stuttgart – Osijek. Odlična je to vijest za Slavoniju i razvoj kontinentalnog turizma. Eurowings je u...

Ove nedjelje, 02. kolovoza, poznata njemačka niskobudžetna aviokompanija obnovila je promet na liniji Stuttgart – Osijek. Odlična je to vijest za Slavoniju i razvoj kontinentalnog turizma.

Eurowings je u Osijek sletio sa 112 putnika, od ukupnog kapacitta od 156 putnika. Zrakoplov je u 15 sati i 30 minuta poletio iz Osijeka prema Stuttgartu s 102 putnika, javljaju iz Croatian Aviation.

Eurowings će nastaviti prometovati na liniji Stuttgart – Osijek jednom tjedno, svake nedjelje u poslijepodnevnim satima, a letovi su najavljeni sve do sredine listopada.

Putnici iz Osijeka zahvaljujući ovoj liniji mogu ostvariti konekcije prema Hanoveru, Hamburgu, Amsterdamu i Beču. Zračna luka Osijek trenutno je povezana s pet zračnih luka u Hrvatskoj (Zagreb, Pula, Rijeka, Split i Dubrovnik) direktnim linijama Trade Aira i Croatia Airlinesa.

Povezane vijesti: