Hrvatski pametni tuševi probijaju se na tržište Australije i Novog Zelanda

Infinity Luxury je domaća tvrtka koja proizvodi luksuzne pametne i eko vanjske tuševe te su trenutno jedini proizvođači tuševa od keramike, HPL-a te prirodnog kamena u cijelome svijetu.  U...

Infinity Luxury je domaća tvrtka koja proizvodi luksuzne pametne i eko vanjske tuševe te su trenutno jedini proizvođači tuševa od keramike, HPL-a te prirodnog kamena u cijelome svijetu. 

U nedavnom intervjuu Stefano Ladavac, direktor tvrtke Infinity Luxury iz Rijeke, rekao je kako trenutno pregovaraju s par stranih partnera, a koji bi mogli otvoriti globalna vrata. 

Upravo danas, malo manje od mjesec dana od našeg razgovora, Infinity Luxury je potpisao suradnju s kompanijom Glowbal NZ za zastupanje i prodaju svojih proizvoda na tržištu Novog Zelanda i Australije. 

Glowbal NZ je tvrtka koja radi u b2b segmentu te se specijalizirala za gradsku infrastrukturu kroz rasvjetu, urbanu opremu, proizvodima za klimatizaciju i građevinskim materijalom.Predstavljaju neke od najboljih svjetskih robnih marki zajedno s etabliranim domaćim brendovima u na području Novog Zelanda, Australije, Indije, pacifičkih otoka i jugoistočne Azije.

/ / / INFINITY LUXURY: OD “GARAŽNOG PROTOTIPA” DO LUKSUZNOG PROIZVODA

Hrvatski luksuzni vanjski tuševi postali su hrvatski izvozi proizvod.

Iako je u nazad godinu dana, dobar dio prodaje bio na europskom tržištu, izvoz prema Australiji je svakako veliki iskorak. “Ovo je ogroman korak naprijed te veliko postignuće za moj tim, tvrtku i mene osobno. Australija i Novi Zeland su nam bili u Top 5 tržišta na koja smo se htjeti probiti i pozicionirati. Zakoračili smo na južnu hemisferu pronašavši svog partnera Sameera Handu i njegovu tvrtku Glowbal NZ. On i njegov tim prepoznali su našu viziju i pronašli priliku podijeliti jedinstvena iskustva s ljudima na Novom Zelandu. Naš zajednički cilj je dati rješenje i visoku vrijednost kada je u pitanju odabir vanjskog tuša u vanjskom dizajnu” ističe Stefano Ladavac, direktor tvrtke Infinity Luxury.

Na pitanje koji su danji koraci, Ladavac ističe kako je ugovor potpisan te se sada završavaju zadnji prodajni elementi te uskoro kreću proizvodi za Australiju i Novi Zeland. “Imamo puno upita sa stranih tržišta te uskoro nastavljamo s našim širenjem na globalnom tržištu” zaključuje Ladavac.

Za kraj istaknuo bih jedan važan detalj, koji će nadam se inspirirati i potaknuti i druge hrvatske poduzetnike.

Kako ističe Ladovac, do suradnje s tvrtkom Glowbal NZ došlo je po preporuci Ivana Mrvoša, vlasnika tvrtke Include, inače vodećeg proizvođača pametnih rješenja za gradove, koji ih je spojio i preporučio. Inače, Include već od prije surađuje s tvtkom Glowbal, koja plasira njihove pametne klupe i rješenja na tržištu Australije. 

Sljedeću sliku, koja je fotografirana u Poreču, uskoro ćemo moći gledati u Australiji i Novom Zelandu, a nadamo se i po cijelom svijetu.

Foto: Infinity Luxury

Odličan primer sinergije i međusobno suradnje. Tko će nam pomoći ako ne mi sami sebi. Bravo za Ivana i Stefana, koji izvoze vrhunske proizvode proizvedene u Hrvatskoj na globalno tržište.

Foto: Infinity Luxury

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN