HTZ objavio popis sajmova za 2022. godinu

Hrvatska turistička zajednica objavila je popis sajmova i kongresnih burzi u 2021.godni, a koji su u organizaciji HTZ-a. Nastupi na sajmovima i dalje imaju veliki značaj u direktnoj promociji...

Hrvatska turistička zajednica objavila je popis sajmova i kongresnih burzi u 2021.godni, a koji su u organizaciji HTZ-a.

Nastupi na sajmovima i dalje imaju veliki značaj u direktnoj promociji bez obzira na razne nove opcija promocije i komunikacije elektronskim putem.

Velika prednost sajma u odnosu na suvremene medije je neposredna komunikacija na jednom mjestu, gdje se u kratkom vremenu nalaze zainteresirane strane iz različitih djelatnosti povezanih uz turizam. Na sajmovima je između ostalog u kratkom roku moguće upoznati se s raznim trendovima iz raznih područja povezanih s turizmom te vidjeti na koji način se predstavljaju ostale turističke destinacije i koje su njihove glavne komunikacijske poruke.

Cijene izlaganja još nisu dostupne kao niti subvenciju uređenja štanda od strane HTZ-a, te će sve informacije biti dostupne po dostavi cijena od organizatora sajma.

Prvo po redu je sajam Ferienmesse u Beču koji će se održati od 13.01.2022. – 16.01.2022., a sve uvijete i cijeli popis sajmova saznajte u prilogu.

Prilog: HTZ plan sajmova za 2022.


Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN