Promotivni film Crikvenice “Discover, Enjoy, Repeat” – video s pričom

Na crikveničku je rivijeru ovih dana stigla još jedna vrijedna i zaslužena nagrada, i to na međunarodnoj razini. Nakon što je sredinom kolovoza ove godine promotivni film Turističke zajednice...

Na crikveničku je rivijeru ovih dana stigla još jedna vrijedna i zaslužena nagrada, i to na međunarodnoj razini.

Nakon što je sredinom kolovoza ove godine promotivni film Turističke zajednice Grada Crikvenice “Discover, Enjoy, Repeat” dobio nagradu festivala “US International Film & Video Festival” iz Los Angelesa, početkom rujna je rivijera dobila još jedan razlog za slavlje. Naime, navedeni je film dobio i nagradu “White Acacia” (“Beli bagrem”) za najbolju montažu na Međunarodnome festivalu turističkog i ekološkog filma “SILAFEST 2017.”.

Kako što bolje predstaviti destinaciju u svega 7 minuta te 90, 60 ili svega 30 sekundi?  Odgovor je jednostavan – video mora pričati priču, zainteresirati gledatelje i dati im motiv za dolaskom, a sve kroz emocije i doživljaje. A promotivni video Crikvenice je upravo lijepo posložio sve elemente i ispričao odličnu priču.

Turistička zajednica Grada Crikvenice je to učinila vrlo uspješno putem četiriju turističkih filmova, koji su predstavljeni 2016. godine. “Prva je verzija duga otprilike 7 minuta, prikazuje cjelokupnu ponudu rivijere, a nazvana je “Discover, enjoy, repeat”, jednako kao i njena kraća verzija od 90 sekundi. Film “Relax, feel good, repeat” traje 60 sekundi, posvećen je aktivnom odmoru i zdravstvenom turizmu, dok četvrta i najkraća verzija filma u svega 30 sekundi donosi priču o događanjima, a ime joj je “Live, learn, repeat”. Glavnina filma je snimljena tijekom 2014. i 2015. godine, a raznovrsni motivi i aktivnosti koje čine ukupnost turističke ponude snimani su prema zamislima Turističke zajednice Grada Crikvenice. Atraktivne kadrove četiriju mjesta – Crikvenice, Dramlja, Jadranova i Selca prati i glazba, a naravno, dijelom je to i tradicionalni glazbeni izričaj pa se, primjerice, u filmu pojavljuje i ženska klapa “Sveta Jelena” te Trio “Crikvenica”  ističu iz TZG Crikvenice.

Na “SILAFESTU 2017.” je nagrađena najduža verzija filma ( dolje u prilogu ), u kojoj se skladno isprepliću ovdašnja gastronomija, prekrasne plaže, prirodne ljepote, zdravlje, sport, rekreacija i zabava, raznovrsna događanja, tradicija te kulturno-povijesna baština.

“SILAFEST 2017.” je, osim zasluženog mjesta u društvu najuspješnijih ovogodišnjih turističkih i ekoloških filmova, Rivijeri Crikvenici pružio i dodatnu priliku za promociju na svjetskom tržištu. “Discover, enjoy, repeat” je nesumnjivo jedna od najupečatljivijih i najoriginalnijih pozivnica na dolazak u destinaciju koja sljedeće, 2018. godine, obilježava 130 godina turizma.

Crikvenica Riviera“Discover, enjoy, repeat” – duža verzija

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN