turistički webshop

S radom započeo novi turistički webshop

S radom je ovog tjedna započeo novi turistički webshop sa zanimljivom ponudom poklona kojima možete obradovati sebe i svoje bližnje. Svi proizvodi, njih oko 300, promoviraju Hrvatsku u pozitivnom...

S radom je ovog tjedna započeo novi turistički webshop sa zanimljivom ponudom poklona kojima možete obradovati sebe i svoje bližnje. Svi proizvodi, njih oko 300, promoviraju Hrvatsku u pozitivnom kontekstu. Namijenjeni su prvenstveno turistima koji možda ove godine neće moći doći u Hrvatsku zbog epidemioloških mjera. Na ovaj način dio Hrvatske doći će na njihovu adresu, gdje god se ona nalazila. 

Tako se unutar nekoliko kategorija mogu pronaći unikatne rukotvorine kreativaca iz Gacke doline, ali i ukusne sireve domaćeg proizvođača s Velebita. Tu su i moderni odjevni predmeti za zimsko i ljetno doba s velikim brojem poruka, šaljivih dosjetki i motiva.

Slijede atraktivni posteri raznih dimenzija s prekrasnim motivima iz cijele Hrvatske, oslikane šalice i mnoštvo drugih proizvoda. Proizvodi su podijeljeni u šest kategorija, a Webshop će se ažurirati novima na tjednoj razini. Već sada su zimski artikli na popustu te se kroz partnerske suradnje priprema novi dio asortimana iz Istre, Dalmacije i Slavonije.

“Cilj nam je bio prilagoditi se novim vremenima jer je kretanje ograničeno, a turistička kupnja sve kompleksnija. Webshop je područje koje u posljednjih godinu dana bilježi veliki porast prometa upravo zbog svoje jednostavnosti i neophodnosti, te smo iz tog razloga odlučili napraviti ovaj potez i ispuniti webshop sa što više proizvoda. Proizvode smo organizirali, popunili, i prve narudžbe već su došle. Ciljamo na međunarodno tržište, a prve kampanje u srednjoj Europi kreću nam sljedeći tjedan” – kaže Ante Fumić, vlasnik Prilika Grupe.

Asortiman će se, prema najavama, proširivati kako bi korisnicima ponudio što širu paletu proizvoda u raznolikim kategorijama. Pozivaju se i svi proizvođači koji smatraju kako bi se njihovi proizvodi dobro uklopili u ovaj webshop, da se jave kako bi ostvarili suradnju.

Webshop je pokrenut od strane mladog kreativnog tima Prilika Grupe, marketinške tvrtke koja iza sebe ima već nekoliko uspješnih tematsko kreativnih projekata. Webshop je dio magazina The Plitvice Times, a ako krenete u pregled brojnih raznolikih artikala vidjet ćete da ovdje sigurno možete pronaći nešto po svom ukusu. 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN